90
grotenfrod
Ένα αξιοπρεπές remake με σεβασμό στο πνεύμα της πρωτότυπης τριλογίας και ελάχιστους νεοτερισμούς. Τεχνικά άρτιο και οπτικά πανέμορφο αποτελεί ιδανικό τίτλο επίδειξης σε νεωτέρους για το τι κάναμε στα νιάτα μας.
90
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
2018-06-20
Η τριλογία Crash Bandicoot N. Sane είναι μια εξαιρετική πρόταση για την κονσόλα. Με τρία παιχνίδια σε ένα, νέο υλικό, πολλές προσθήκες και βελτιώσεις είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των κατόχων Switch για πολλές, πολλές ώρες. Είναι σαν ένα παλιό, καλό μπουκάλι Chardonnay, το οποίο πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε πάντα και παντού.
90
Γιώργος Καλλίφας
Η Vicarious Visions τα πήγε άψογα, σεβάστηκε το πρωτογενές υλικό, το δούλεψε σωστά και μας προσφέρει τα τρία αυτά παιχνίδια ακριβώς όπως τα έχουμε στο μυαλό μας.
90
Λεωνίδας Πάτρας
2017-07-16
Μπορεί οι μικρές "ατέλειες" από τα αρχικά παιχνίδια να παραμένουν, αλλά το γενικό σύνολο καθιστά την συγκεκριμένη συλλογή ως "must buy", είτε είστε λάτρεις των platformers, είτε αγαπήσατε τον τίτλο όταν ήσασταν ακόμη σε νεαρή ηλικία.
90
Λεωνίδας Στραβάκος
2017-07-18
Ο Crash Bandicoot στέκεται επάξια στο σήμερα και αποτελεί must για τους λάτρεις των platformers, τόσο των old school όσο και των νεότερων παικτών.
89
Μίλτος Παγωνίδης
Το N Sane Trilogy είναι ένα φανταστικό Remake που σέβεται το αρχικό υλικό 100% και αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται συχνά. Φυσικά αν δεν σας άρεσε ποτέ το Crash, δεν θα αλλάξετε άποψη ούτε με το N Sane Trilogy. Ακόμα και αν έχετε φάει με το κουτάλι τα παλιά παιχνίδια ή το εν λόγω remake, η δυνατότητα για περισσότερο Crash σε φορητό είναι απλά ακαταμάχητη.
85
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου
Ένα εξαιρετικό remake -φόρος τιμής στον Crash Bandicoot-, που θα το ολοκληρώσουν μόνο όσοι έχουν μπόλικη υπομονή.
85
Αριστοτέλης Τσουραπάς
2017-07-10
Μία remaster τριλογία που μας θυμίζει γιατί αγαπήσαμε τον Crash. Ένα απλό, διασκεδαστικό platformer x3.
85
Κωνσταντίνος Ζαγγανάς
2017-07-12
Ναι, ο Crash έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει και να κοντράρει επάξια μετά από είκοσι χρόνια τα καινούρια παιχνίδια.
85
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
Οι περιορισμοί του οπτικού τομέα αφορούν κυρίως την ανάλυση και τα textures και θα θέλαμε να δούμε κάτι πιο crispy, παρόλα αυτά αν θέλετε έναν platform τίτλο που θα έχετε μαζί σας όπου και αν πάτε τότε το N.Sane Trilogy αποτελεί μονόδρομο αγοράς ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν κοστολογείται ως full price παιχνίδι.tch/
85
Michalis Fragkos
2017-07-14
Είναι ένα platform ιστορικό που αξίζει την προσοχή σας και πωλείται σε σούπερ τιμή.
82
Μάνος Γρυπάρης
2017-07-08
Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα θυμίσει στους παλιούς τα πρώτα τους 3D games και θα μάθει στη νέα γενιά πως σχεδιάζονταν τα πρώτα 3D Platform και μάλιστα πως θα ήταν τα συγκεκριμένα games...αν κυκλοφορούσαν σήμερα.
80
Marioland
2017-07-04
Αν αντέχετε την παλιά λογική των Crash Bandicoot και μπορείτε να δεχτείτε τις αλλαγές, το N. Sane Trilogy σας προσφέρει τρία από τα κορυφαία παιχνίδια του PS1 καλύτερα από ποτέ.
80
Λεωνίδας Μαστέλλος
2017-07-06
Οι τρεις τίτλοι της Naughty Dog είναι έτσι όπως τους θυμάστε. Όμως πολύ πιο όμορφοι, πιο "καθαροί", πιο πλούσιοι.
78
Inspyrouation
Τρελό και διασκεδαστικό, μια υπενθύμιση των νιάτων για τους παλιούς, κάτι διαφορετικό από τα παλιά για τα νιάτα.
78
Kostas Nikolouzos
2017-07-02
Παρά το γεγονός πως η Vicarious Visions έφτιαξε τους τρεις τίτλους από την αρχή, παρέμεινε πιστή στη "συνταγή" και κατάφερε να αποδώσει στο έπακρον την εμπειρία που προσέφεραν οι αυθεντικοί τίτλοι είκοσι χρόνια πριν.
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy είναι μια πιστή επαναδημιουργία της αγαπημένης σειράς. Διατηρεί τον χειρισμό, τα χαρακτηριστικά και όλα τα ελκυστικά στοιχεία των 3D Platformers της παλιάς εποχής.
70
Braveheart1980
Η τριλογία είναι το απόλυτο must των νιάτων σχεδόν όλων μας, ενώ τα όποια ελαττώματά του -όπως η περίεργη για τα σημερινά δεδομένα δυσκολία του- που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, δεν μπορούν να μας ωθήσουμε να εγκαταλείψουμε ή να μην ευχαριστηθούμε τον τίτλο.