95
Σήφης Χαβρεδάκης
2017-06-20
Είναι εξαιρετικό και αποτελεί τον καλύτερο τίτλο της αγαπημένης μας σειράς.
94
Βάσσια Βασιλαδιώτη
2017-06-18
Προσωπικά βάσει gameplay τον κατατάσσω ως τον καλύτερο τίτλο της σειράς, όχι γιατί είναι καινοτόμος αλλά επειδή οι μηχανισμοί που εισάγει είναι τόσο αρμονικοί ώστε με κάνουν να αναρωτιέμαι πως και δεν υπήρχαν τόσο καιρό στη σειρά.
92
Μίλτος Παγωνίδης
2017-06-16
Δείχνει και τρέχει άψογα ενώ οι ραφιναρισμένοι του μηχανισμοί είναι απίστευτα προσιτοί και για τους παλαίμαχους αλλά και για τους νέους φίλους του παιχνιδιού. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όποιους ψάχνουν το καλύτερο ανταγωνιστικό beat' em up των τελευταίων ετών.
91
i-TECH4u
Χωρίς πολλά λόγια, το Tekken 7 είναι ο απόλυτος arcade fighting τίτλος αυτής της χρονιάς. Φώναξε την παρέα σου και ετοιμάσου για συναρπαστικούς μαραθωνίους αναμετρήσεων!
90
elchrys
Προσφέρει ατέλειωτες ώρες ξύλου τόσο online όσο και offline και υπόσχεται να κάνει τα δάχτυλά σας να πονέσουν, αλλά το σίγουρο είναι πως θα το απολαύσετε.
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2017-06-12
Το Tekken 7 αποτελεί ορόσημο στη σειρά Tekken και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους στον χώρο των fighting games. Το μοναδικό στυλ του σε σχέση με τον ανταγωνισμό το τοποθετεί σε μία ξεχωριστή κατηγορία, όχι μόνο λόγω του 3D στοιχείου του, αλλά και της δυσκολίας του.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
Η αλήθεια είναι πως χρόνια είχαμε να διασκεδάσουμε τόσο πολύ με έναν τίτλο της σειράς και πόσο μάλλον με τον πρώτο που κυκλοφόρησε στους υπολογιστές μας. Είναι μια δουλειά που έγινε με μεγάλη προσοχή και αυτό γίνεται αντιληπτό από την ποιότητα του PC Port, το Netcode και την γενικότερη απόδοση.
Θα φας ξύλο (αλλά και θα δώσεις), θα νοσταλγήσεις, θα ανακαλύψεις και σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου...
90
Κώστας Φάρκωνας
2017-06-14
Είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία δείγματα του είδους ανεξαρτήτως φορμά και ήδη διεκδικητής για τον τίτλο του καλύτερου fighting game του 2017.
85
Τάκης Κοτσανάς
Είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη σειρά. Νέοι μηχανισμοί και χαρακτήρες, πλούσιο single player κομμάτι και μια ιστορία που δείχνει ξεκάθαρα πως καταλήγει.
85
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-06-10
Αποτελεί έναν τίτλο με εθιστικό gameplay το οποίο σίγουρα δικαιώνει με το αποτέλεσμα του την Bandai Namco και την υπομονή που έδειξαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας μέχρι να φθάσει ο τίτλος στις κονσόλες.
85
Απόστολος Δρέζος
2017-06-08
To Story Mode είναι μονάχα ορεκτικό για τις multiplayer αναμετρήσεις απύθμενου βάθους, αποτέλεσμα ενός συστήματος μάχης που ωριμάζει και τελειοποιείται για πάνω από 20 χρόνια και που δύσκολα μπορεί να δεχτεί αλλαγές ριζικής φύσεως. Το δε άφταστο customization βοηθά στο να αναδειχθεί η μοναδικότητα του κάθε παίκτη. Απολαύστε όλα αυτά παρέα με έναν άριστο τεχνικό τομέα στο - απ' ό,τι φαίνεται - καλύτερο Tekken μετά το τρίτο κι αφεθείτε στην ανακούφιση που προσφέρει η διαπίστωση ότι το 3D fighting είδος δεν έχει σβήσει ακόμα.
84
Χριστιάνα Θάνου
2017-06-06
Προσφέρει ένα σωστό και δομημένο fighting στις κονσόλες όγδοης γενιάς και φυσικά την εμπειρία του Tekken στους φανς της σειράς. 
80
Θανάσης Φίλης
Συνεχίζει την παράδοση του προσβάσιμου fighting game. Εκσυγχρονίζεται χωρίς να χάνει ίχνος από την ταυτότητα του και, παρά τα μπόλικα στραβοπατήματα, έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα story mode σε fighting game.
80
Gkogkas Antonis
Είναι πολύ όμορφος τίτλος και αξίζει τα λεφτά του.
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
Θα σας χαρίσει ευχάριστες ώρες σε online matches ή με τους φίλους σας στον καναπέ, αλλά δεν διαθέτει το περιεχόμενο που θα σας κρατήσει κολλημένους για πολύ καιρό στις οθόνες σας.
80
Στάθης-Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος
Δεν είναι απλώς ένα Tekken με καλύτερα γραφικά αλλά ουσιαστικά αρχή μιας νέας εποχής για το αγαπημένο franchise κι αυτό μόνο αισιόδοξους μας αφήνει για το μέλλον της σειράς. Get Ready for the Next Battle!
80
Δημήτρης Σαλαμάρας
2017-06-04
Το Tekken 7 αποτελεί μία θαυμάσια εξέλιξη για την σειρά με κάποια μικρά στραβοπατήματα.
80
Τάκης Ζύγουρας
Σαν λάτρης των fighting το απήλαυσα στο έπακρο και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις του είδους.
78
Χρήστος Χατζησάββας
2017-06-02
Οι μηχανισμοί μάχης του είναι στην κορυφή του είδους, και αν απλώς σου αρέσει να πολεμάς και να εξασκείσαι για να γίνεις ο καλύτερος, μπορείς να το πράξεις είτε μόνος, online και offline, είτε με τον κολλητό σου και ένα ακόμη χειριστήριο. Προσφέρει, δηλαδή, το πλήρες πακέτο, όμως καταφέρνει να σου δημιουργεί ένα «κενό». Και η ιστορία των Mishima τελειώνει όχι με ένα δυνατό μπαμ, αλλά με έναν ψίθυρο.