90
Νίκος Πασχούλης
Τα ζωηρά χρώματα τύπου "Utopia" και "Legion" θα σε συναρπάσουν. Η gore-σουρεαλιστική απεικόνιση της βίας θα σου θυμίσει "Hannibal". Οι μονόλογοι των χαρακτήρων φέρνουν στον νου τον μεγάλο Quentin Tarantino. Το σεξ μεταφέρεται σε νέα, ηλεκτρισμένα επίπεδα, όπου δημιουργεί στον θεατή αισθήματα ηδονής και συνάμα αποστροφής
90
Θοδωρής Χονδρόγιαννος
2017-05-16
Η μάχη μεταξύ παλιών και νέων θεών -ένα είδος Τιτανομαχίας που θα ζήλευε και η Θεογονία του Ησίοδου- είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο το American Gods αξίζει την προσοχή μας. Δεν πρόκειται απλώς για μία σκηνοθετικά εντυπωσιακή σύγκρουση μεταξύ γιγάντων, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο: μια αναμέτρηση μεταξύ παραδοσιακών αξιών και των χειρότερων εκφάνσεων της σύγχρονης παγκοσμιοποιημένης κουλτούρας.
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-05-18
Είναι ένα υπερ - καλαίσθητο B-movie μεγαθήριο που προσφέρει ατέλειωτη ένοχη απόλαυση - και αίμα με το καντάρι κατά τόπους – μαζί με φονικές ατάκες και ψυχεδελική μπαροφιλοσοφία.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-05-20
...στο «American Gods» κάθε ματιά στην πινακοθήκη ηρώων και θεών, κάθε νέα μας διαδρομή στον κόσμο των θνητών ή μη, κάθε λέξη, εικόνα ή διεισδυτικός ήχος, συνθέτει μια σύντομη νέα βίβλο από βίαιες αγιογραφίες.
90
Δημήτρης Καραθάνος
2017-05-22
Μαύρη σάτιρα ή αληθινά παραμύθια; Στιλιζαρισμένο sci-fi ή αρχαϊκή μελαγχολία; Εικονική πραγματικότητα ή εφαρμοσμένο παρόν; Όραμα ή υπνοβασία; Όλα τα παραπάνω, εις το όνομα του Κυρίου.
85
Αντώνης Καρβέλας
2017-05-14
Ο Bryan Fuller και ο Michael Green...έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τη μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το Hannibal μαζί με ωμή βία και φανταστικά στοιχεία, που ορισμένες φορές σε οδηγούν να πατήσεις pause και να αναλογιστείς τι παρακολούθησες μόλις τώρα.
85
Στέργιος Πουλερές
2017-05-12
Ένας αχταρμάς σκηνών. Ο ωραιότερος αχταρμάς σκηνών που έχουμε δει.
Τρελό μιλκσέικ εικόνων και εμπειριών με αρκετά κρυμμένα hints και μια ιστορία πίσω από την ιστορία για τους ψαγμένους της μυθολογίας. Αυτή το στυλ είναι που το κάνει μοναδικό στην αρένα των σύγχρονων σειρών, αδύνατον να το μπερδέψεις με κάτι άλλο.
80
Κωνσταντίνος Πάτρας
Kρίνοντας από τα δύο πρώτα επεισόδια της, αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες σειρές φαντασίας που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος. Ελπίζω και πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι!
80
Δανάη Οικονόμου
Σα να μαζεύονται πολλά που μου αρέσουν στο American Gods τελικά ...ας ελπίσουμε πως δεν θα μας απογοητεύσει στο τέλος.
80
Νίκος Δρίβας
2017-05-08
Αυτό που σε κερδίζει κατευθείαν στο American Gods (για την αρχή του φυσικά), είναι πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση απλά να αντιγράψει πράγματα, αλλά σκοπός της είναι να διαφοροποιηθεί και να φτιάξει καινούργια δεδομένα και... είδη.
80
Κώστας Χρήστου
2017-05-06
Το American Gods είναι η νέα πρόταση που αξίζει την προσοχή σου χωρίς να σε κουράσει ή να σε κάνει να βαρεθείς. Και σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό στόρι, είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε από τις σειρές που μπαίνουμε στη διαδικασία να παρακολουθήσουμε.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2017-05-04
Μπορεί η πλοκή να μη τρέχει, όμως οπτικά η σειρά είναι σκέτη μαγεία, άλλοτε αρρωστημένη, άλλοτε πεντάμορφη, άλλοτε σουρεαλιστική, άλλοτε βίαια, άλλοτε ερωτική αλλά πάντα μαγεία.
52
Γιώργος Μεσολογγίτης
2017-05-02
Είδα κι εγώ American Gods ~zzzzz~... Και με πήρε ο ύπνος.