85
Παύλος Γεράνιος
2015-08-18
Αυτό που οφείλει κάποιος να κρατήσει από το TIAOVH3 είναι ότι παραμένει ένας άκρως διασκεδαστικός τίτλος, με εξαιρετικό χιούμορ που δεν παίρνει ποτέ στα σοβαρά τον εαυτό του. Αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιζητούν μία ανάλαφρη κλίκι-κλίκι εμπειρία και ως τέτοια πρέπει να κριθεί.
75
Βαγγέλης Ψωμακέλης
2015-08-14
Διαθέτει ένα κόσμο με μεγάλες ποσότητες υλικού που μας καλεί να το ανακαλύψουμε, με άφθονο χιούμορ και ένα σκοτάδι που μας κάνει να πιστέψουμε ότι το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνία.
75
Στέλιος Αμερικάνος
2015-08-16
Η NeocoreGames σίγουρα κατάφερε να φτιάξει ένα αξιόλογο Isometric Action RPG-άκι σε υπερβολικά καλή τιμή, στο οποίο σίγουρα θα επιστρέψω πολύ σύντομα για να δοκιμάσω κι'άλλα skill-builds σε διαφορετική δυσκολία αυτή την φορά.
70
Γιάννης Μοσχονάς
2015-08-10
Στην προσπάθεια του να ισορροπήσει μεταξύ ελάχιστων καινοτομιών και στην διατήρηση του ίδιου gameplay, το Van Helsing 3 θα σας χαρίσει την ίδια ακριβώς εμπειρία με τα προηγούμενα της σειράς.
70
Χρήστος Κουβόπουλος
2015-08-12
Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τους βασικούς μηχανισμούς, ενώ το σενάριο απλά προχωράει με νέους κακούς, προδοσίες και χλιαρές δικαιολογίες για περισσότερο σφάξιμο. Ουσιαστικά το παιχνίδι διαφοροποιείται από τις έξι νέες κλάσεις.
69
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
2015-08-08
Έχουμε να κάνουμε με το χειρότερο κεφάλαιο της σειράς και ως εκ τούτου απευθύνεται καθαρά στους φανατικούς φίλους της. Εάν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία λοιπόν προτιμήστε το πρώτο ή το δεύτερο Van Helsing.
60
Μέμος Μπεγνής
2015-08-02
Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι κακό, κάνει όμως πολλά αδικαιολόγητα βήματα προς τα πίσω, με αποτέλεσμα όσοι έχουν παίξει τα δύο πρώτα να πρέπει να είναι πολύ σκεπτικοί αν θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματά τους, εφόσον δεν έχει τίποτα νέο να τους προσφέρει, αντιθέτως τους στερεί τη δυνατότητα εισαγωγής του παλιού τους χαρακτήρα όπως γινόταν στο προηγούμενο μέρος της σειράς.
60
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2015-08-06
Παρά τα ατοπήματά του, βέβαια, το VH3 παραμένει ένα διασκεδαστικό hack & slash RPG. Απλά αδυνατεί να αγγίξει όχι μόνο τα standards άλλων ARPGs, αλλά ακόμα και αυτά των προκατόχων του.
60
Νίκος Πλωμαριτέλης
2015-08-04
Περιμέναμε ένα μεγαλειώδες κλείσιμο της τριλογίας και «σπαζοκεφαλιες» αναφορικά με το build και τα items μας και συναντήσαμε μια παραστρατημένη και ουδέτερη ευθεία γραμμή.